Flex-Ability
Kandidaten
Bedrijven
Contact
Flex-Ability
Werken zonder Beperking
Informatie
Aanmelden
Bedrijven

Flexibele Mogelijkheden

U kunt genieten van de vele voordelen met het inlenen van mensen met een beperking of handicap maar er zitten ook juridische kanten waar we rekening mee moeten houden. De huidige bestaande bemiddelings mogelijkheden zijn voor onze doelgroep niet gangbaar en te hoogdrempelig om aan te bieden. Zodoende hebben wij een nieuw laagdrempelig maar marktconform concept ontwikkeld voor onze doelgroep in deze branche.

Daar Flex-Ability bemiddeld voor mensen met een beperking of handicap ongeacht hun ervaring, opleiding of branche zullen we ook flexibel moeten zijn op welke wijze we deze mensen gaan bemiddelen. Wij bieden é
én gespecialaseerd aanspreekpunt betreffende advies van onder andere eventuele aanpassing van werkplekken, coaching en begeleiding plus alle te doorlopen trajectenHeeft u een werkplekken vrij of wilt u een project aan te bieden voor onze doelgroep of wilt meer informatie?

Buiten onze eigen persoonijke ervaringen met het werken met een beperking of handicap en de opgedane kennis in onze branche plus het up to date blijven bij onze klanten zoeken wij altijd naar betere oplossingen en nieuwe mogelijkheden. We zijn een gespecialiseerde arbeidsbemiddelaar voor mensen met een beperking of handicap. We zoeken en bieden werk op alle niveaus en in alle branches door heel Nederland. 

Geïnteresseerd over het inlenen van kandidaten of u heeft een project of werkplekken aan te bieden? meld u aan of neem 
contact met ons op.    


                

               Flex-AbilityKandidatenBedrijvenContact
Copyright © VEMPIRE 2014-2017