Flex-Ability
Kandidaten
Bedrijven
Contact
Flex-Ability
Werken zonder Beperking
Informatie
Aanmelden
Informatie

De eerste stap naar werk

Bij Flex-Ability werken we laagdrempelig en doelgericht. We kijken eerst naar de mens en niet naar de beperking of handicap, Wie bent u? Wat wil u? Wat kunt u? Wat wilt u bereiken? Het begint met het sturen van uw gegevens via het aanmeld formulier op deze website of u stuurt ons een mailtje naar info@flex-ability.nl. Hierna nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op en bekijken we samen wat uw wensen de mogelijkheden zijn en welke eventuele ondersteuning hierbij nodig is.  
Onze Werkwijze

Flex-Ability geniet van een groot zakelijk netwerk door heel Nederland. Door de functionaliteit, flexibiliteit en doelgerichtheid plus het sociale aspect hoger ligt dan het commerciële in ons ontwikkelde concept te behouden plaatsen wij geen vacatures op onze website. We bieden individueel vacatures aan bij onze kandidaten tijdens het werving en selectie proces.

Flex-Ability werkt nauw samen met gemeentes, overheid en zorginstellingen door heel Nederland. 

Flex-Ability bemiddeld voor mensen met een volgende indicatie of registratie:

                                                     


                              

                         


Wat kunt u van ons verwachten?

Buiten onze ervaring met het werken met een beperking of handicap en de kennis in onze branche plus het up to date blijven bij onze klanten zoeken wij altijd naar betere oplossingen en nieuwe mogelijkheden. We zijn een gespecialiseerde arbeidsbemiddelaar voor mensen met een beperking of handicap. We zoeken en bieden werk op alle niveaus en in alle branches door heel Nederland. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.                                                                                        


Flex-AbilityKandidatenBedrijvenContact
Copyright © VEMPIRE 2014-2017